Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@14:04:09 GMT

«آهنگ حنانه» را رایگان در ارسباران دنبال کنید

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۷۵۰۴

«آهنگ حنانه» را رایگان در ارسباران دنبال کنید

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از این فرهنگسرا، برنامه مذکور با اجرای آثار موسیقی کلاسیک، موسیقی فیلم و موسیقی ملی ایران با مشارکت انجمن موسیقی استان تهران چهارشنبه  هفته جاری ساعت ۲۱ به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا برگزار می شود.

ارکستر آهنگ حنانه از سال ۱۳۹۷ با مدیریت هنری و رهبری امیر آهنگ تاسیس شد و این ارکستر اولین برنامه خود را در دومین شب موسیقی فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساراباند برای ارکستر زهی، سرناد برای تکخوان تنور و ارکستر زهی، آریای لا دونا ای موبیله از اپرای ریگولتو، موسیقی فیلم های یکشنبه ها هرگز،لایم لایت ،قیصر و....از جمله قطعه هایی است که توسط ارکستر ۴۰ نفره آهنگ حنانه اجرا خواهد شد.

ورود برای علاقه مندان به این کنسرت آزاد و رایگان است.

در معرفی امیر آهنگ آمده که وی از کودکی آموزش موسیقی را نزد بهروز کاظمی آغاز کرد، سال ۱٣۵٩ وارد هنرستان موسیقی تهران شد و نزد اساتیدی همچون مصطفی کمال پورتراب، غلامحسین فخیمی، سیاوش ظهیرالدینی، بهروز وحیدی آذر، لی لی سرکیسیان، شریف لطفی، محسن الهامیان و ..... آموزش دید.

وی سال ۱٣۶۶ در رشته نوازندگی ویولون کلاسیک از هنرستان موسیقی فارغ التحصیل شد؛ از سال ۱٣۶۵ تا ۱٣۶٨ دوره های تخصصی کمپوزیسیون را نزد مرتضی حنانه گذراند و در ادامه نزد استادانی همچون حشمت سنجری، فریدون ناصری و فرهاد فخرالدینی دوره های تخصصی آموزشی را تکمیل کرد.

ساخت و تنظیم قطعه های موسیقی از جمله آثار آکاپللا برای گروه کُر، آثاری برای موسیقی کودک، ارکستر سازهای ملی، ارکستر مجلسی، کر فلوت و ارکستر سمفونیک از جمله فعالیت های آهنگ است.

کسب مقام اول کنکور آهنگسازی ایران در سال ۱۳۸۵، رهبر برگزیده گروه کر در سال ۱۳۸۵، تشکیل گروه کر همسرایان ملی در سال ۱۳٨۶، کسب مقام اول با این گروه در جشنواره موسیقی محله تهران در سال۱۳۸۶، تشکیل بزرگترین گروه کر ایران تا به‌حال (گروه کر ٣٧۴ نفره تهران)  در سال ۱٣٩۰ و اجرای برنامه در اختتامیه جشنواره موسیقی شمسه و تقدیر توسط دبیر تخصصی جشنواره، تقدیرنامه هنرمند عاشورایی در سال  ۱۳۹۱توسط معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تشکیل ارکستر آهنگ حنانه در سال ۱۳۹۷ و داوری جشنواره های مختلف موسیقی از سوابق این هنرمند است.

آهنگ در حال حاضر مدرس مبانی موسیقی و علوم کمپوزیسیون (هارمونی، فرم موسیقی، کنترپوان، ارکستراسیون، تئوری موسیقی و سلفژ) با سابقه بیش از ۳۰ سال تدریس و مدیر هنری و رهبر دائمی ارکستر آهنگ حنانه است.

تهرام/۷۲۴۵/ ۱۰۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگسرای ارسباران موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۷۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری جشنواره سرود فجر با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حامد جلیلی مدیر دفتر سرود، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره در سالن جلسات اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. 

 در بخشی از این نشست، مدیر دفتر سرود  درباره بخش جوایز گفت: ما برای هر بخش جوایز مختلفی تعیین کردیم، چیزی که تعیین شده تندیس جشنواره، یک لوح تقدیر و جایزه نقدی خواهد بود.

حامد جلیلی در ادامه گفت: چون این دوره اول است ظرفیت فقط برای ایران بود نگاه ما فراتر از ایران است طبق رصد ما گروه های سرود می توانند فرامرزها کار کنند.

سمیعی درباره ارتباط با دیگر هنرمندان فعال شهرستان ها گفت: این جلسات استانی فرصت خوبی برای شناخت ظرفیت ها است ، این ارتباط در شهرستان ها الان در حال شکل گیری است .

جلیلی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره مبلغ بودجه جشنواره گفت: ما عادت نداریم درباره بودجه صحبت کنیم گرچه کاملا گروه ها جهادی کار کردند، الان مبلغ دقیق نداریم.

جلیلی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره برپایی ادامه دار جشنواره گفت: بله جشنواره قرار است هر سال برگزار شود و انشالا این قسم هنر در مسابقات و جشنواره ها حضور داشته باشند.

سمیعی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره ارتباط با بدنه دانشگاهی کشور گفت: ما وقتی صحبت از بحث اکادمیک‌ می کنیم، یعنی این خلاها را احساس کردیم و یک پله جلو هستیم اما این سوال ذوابعاد است و این یکی از ابعاد است، ما از یک سو می توانیم برای مربیان و استعدادهای سرود کلاس های آموزشی طبقه بندی شده بگذاریم و دانشگاه اینجا می تواند کمک کننده باشد تا در یک ارتباط سازنده استعدادها معرفی شوند و این ظرفیت های گروهدهای کر بتوانند مبنای درسی قرار بگیرند و ما این امادگی را اعلام می کنیم که انی همکاری را با دانشگاه ها داشته باشیم.

سمیعی در ادامه در پاسخ به انتقادات به وضعیت سرود کشور گفت: ما همیشه منتقد شرایط و ساختار سرودی که وجود دارد هستم به باور من سرود یک اتفاق موثر است و می تواند بازگو کننده خیلی موارد باشد، اما در یک سردرگمی قرار گرفته است. اگر اینجا صحبت انتقادی نمیکنم به یک دلیل است که جشنواره مرکب حرکت است نه مقصد ، ما اینجا صحبت از اهمیت ابعاد اکادمیک می کنیم چون مشکلات ان را حس می کنیم و میخواهیم جبران کنیم تا این گروه ها را ترمیم کنیم.

جلیبی نیز اظهار داشت: تنها ارگانی الان با ما همکاری می کند مجموعه رسانه‌ای نهضت است و برای همکاری بیشتر با سایر نهادها  هم آماده هستیم.

سمیعی در پایان گفت: ما به یک راهبرد اجماعی در عرصه سرود کشور نیاز داریم و این بهترین اتفاق برای سرود است.

 این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامان علیپور موسیقی منطقه زاگرس را به تالار وحدت می‌آورد
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!